Forraltbor Fesztivál és Gasztronómiai Nagyvásár Örkény

Nagyításhoz kattintson a képre!

Forraltbor Fesztivál és Gasztronómiai Nagyvásár

Örkény Város 2017. november 17 - 19. között VI. alkalommal kívánja megrendezi az Örkényi Téli Forraltbor Fesztivált és Gasztronómiai Nagyvásárt.

Örkény Város Önkormányzata 2017. november 17-19. között hatodik alkalommal rendezi meg a Forralt-borfesztivált és Gasztronómiai Nagyvásárt. Az elmúlt évek Magyar Ízek vására és borutca sikerének apropóján idén újra várják a kiállítókat, kézműveseket a Fesztiválra, melyből az évek során hagyományt teremtettek.

A modern plázák árutömegéből kiszakadva egy kicsit visszarepülhetünk egy régi hangulatú vásári kavalkádba, ahol az árusok dallamosan csalogatják a mézeskalács és törökméz portékáikhoz a tömött bukszájú alkudozni kívánó népeket. Ha egy kellemes hangulatú program után vágyik, csodás környezetben, és szívesen kutat szép holmik után, feltétlenül látogasson el a Forraltbor Fesztiválra, ahol több ezer kézműves termék közül válogathat.Immár hagyománnyá vált, hogy a Forraltbor fesztivál ideje alatt ingyenes korcsolyapálya nyílik a piac mögötti területen. Annak sem kell lemondania erről, akinek nincs hozzá felszerelése, hisz a helyszínen korcsolyát is adunk a sportolni vágyóknak.Megválasztjuk a fesztivál legjobb forraltborát. A Fesztivál három napján egy egyedi Forraltbor Fesztiválos bögrével még hangulatosabbá tehetjük a hátvégét. A rendezvényt szórakoztató programok, kézművesek és környékbeli gazdák vására kíséri. Számtalan hagyományos, helyi jellegű gasztronómiai különlegesség vásárlására és kóstolására nyílik lehetőség.
  

Települések Örkény közvetlen közelében

Program info
Programtípus
  • Gasztronómia, Családi programok
helyszín
  • Közép-Duna-vidék
Település ismertető
  • Örkény

    oldalunkat folyamatosan fejlesztjük. Ezen az oldalon rövidesen megtalálhatja látnivalóit, nevezetességeit, illetve programajánlatokat . Addig tekintse meg környéki programokat és a szint...

Szállások Örkényenés környékén


Telefon: (+36) 1 255 2200
hétfő-péntek 9-17 óráig
E-mail: info@utisugo.hu